TROUWRINGEN OP MAAT IN AMSTERDAM

Trouwringen volgens uniek design met 100% tevredenheidsgarantie. Bekijk het unieke overzicht van eerder gemaakte trouwringen door Sjoerd Maret vanuit zijn atelier aan huis in Amsterdam. Alle trouwringen kunnen tevens gemaakt worden in geelgoud, witgoud, roségoud, roodgoud, en zilver. Daarnaast kunnen naar wens edelstenen zoals diamant, saffier en robijn worden toegevoegd.

Geelgouden mobius trouwringen

1900

Deze set geelgouden trouwringen is samen met de klant ontworpen. Het zijn zogenaamde ‘mobius’ ringen.Dit houd in dat er in de ring een twist zit die geheel doorloopt. Uitgevoerd in glans en mat. De herenring heeft een mooie breedte waardoor de ‘mobius’ mooi uitkomt. Bij de damesring is er gekozen om 2 losse ringen zo te maken dat het een geheel wordt.

Geelgouden trouwset met diamant

€ 4500

Brede geelgouden trouwringen met diamant. Zowel de heren- als de damesring is gepolijst aan de randen en gematteerd in het missen. Dik en breed uitgevoed. Bij de damesring zijn er 24 diamanten in verschillende maten in de ring verwerkt . Dit kan naar wens worden aangepast. Prijs is uitgevoerd zoals op de foto met 24 diamanten.

Witgouden trouwringen met hamerslag

Prijs op aanvraag

Witgouden trouwringen op maat gemaakt met een prachtige hamerslag

Gematteerde witgouden trouwringen met losse geelgouden vlechtring

Prijs op aanvraag

Gematteerde witgouden trouwringen met losse geelgouden vlechtring

Witgouden trouwset met ingefreesde lijn

Prijs op aanvraag

Witgouden trouwset met ingefreesde lijn.

Mooie moderne trouwring set

Prijs op aanvraag

Mooie moderne trouwring set.


Trouwset 20krt goud

€ 2150

Trouwringen uitgevoerd in 20krt goud. Het middelste deel van de ring heeft de grove structuur nog zoals de ring eruit ziet als hij net gegoten is. De randen zijn afgewerkt en geglansd evenals de binnenkant van de ring. Bij de damesring zijn er drie diamanten toegevoegd op een verhoogde zetting.

Moderne trouwset witgoud

€ 1750

Klassieke trouwset met een moderne twist. De herenring is mat van buiten gemaakt waardoor hij stoer oogt. De damesring heeft een mooie ovale diamant die geheel in de ring verzonken is. Ook wel ‘blind gezet’ genoemd. Uitgevoerd in 14krt witgoud.

Trouwset geel-roodgoud

€ 1600

Brede, zware trouwringen in 14krt geel- en roodgoud. De ringen lopen bol van buiten en binnen. Tussen het geel- en roodgoud zit een smalle opening waardoor het lijkt of de roodgouden ring boven de geelgouden ring zweeft.


Trouwset 18krt geelgoud

€ 500

Trouwringen gemaakt in 18krt geelgoud. Een variant op de klassieke trouwring maar iets smaller uitgevoerd. De buiten- en zijkanten zijn gematteerd waardoor de warme kleur van 18krt geelgoud goed tot zijn recht komt.

Witgouden trouwset

€ 1100

Witgouden trouwset waarbij de ringen los van elkaar zijn maar tegen elkaar gedragen worden. In de trant van twee wordt één. Uitgevoerd in 14krt witgoud. De ene helft is gepolijst en de andere zeer grof gematteerd.

Moderne trouwset 14krt

€ 1300

Moderne trouwringen, waarbij de damesring een rij diamanten heeft aan de zijkant, gezet in een vierkante zetting. De ringen zijn gelijk qua breedte. Mat en glans uitgevoerd in 14krt witgoud.


Trouwset witgoud

€ 1050

Trouwringen uitgevoerd in 14krt witgoud met bij de herenring 1 zwarte diamant aan de zijkant en bij de damesring 1 witte diamant. Met laser een tekst gegraveerd op de zijkant en als de ringen op elkaar liggen, het teken voor oneindigheid aan de binnenkant. Dit is een 8 op zijn kant.

Brede geelgouden trouwset

€ 1450

Een brede geelgouden trouwringen van 14-karaats goud. In de damesring zijn 3 diamanten “blind” gezet, wat inhoud dat ze geheel verzonken zijn in het goud. De herenring is aan de buitenkant gematteerd zodat de ring een robuuste,massieve en mannelijke uitstraling krijgt.

Trouwringen met hamerslag

€ 1100

Een trouwset gemaakt van fairtrade goud, uitgevoerd in 14-karaats geelgoud. Beide ringen hebben rondom driemaal een vlakje met drie diepe bolle hamerslagen. Bij de damesring is de ring zelf hoogglans gepolijst en zijn de vlakjes gematteerd. Bij de herenring is de ring gematteerd en zijn de vakjes hoogglans gepolijst.


Stoere trouwringen

€ 2600

Stoere trouwset met sprankelende diamanten. De herenring met drie diamanten is voor de helft mat gemaakt waardoor hij stoer oogt. De damesring met meer diamanten heeft dezelfde stijl wat de ring een stoere & sophisticated uitstraling geeft. De diamanten zijn geheel in de ring verzonken. De trouwset is uitgevoerd in 14krt geelgoud.

Trouwringen met vingerafdruk

€ 2150

Trouwringen met de vingerafdruk van je partner. Dit maakt de ring bijzonder persoonlijk. De ring is een strakke ring met vingerafdruk in het midden. Deze ring is gemaakt in witgoud. De set is tevens verkrijgbaar in zilver.

Trouwset vierkante diamanten

€ 1500

Mooie geelgouden trouwringen. De damesring is uitgevoerd in hoogglans met 4 princess- vierkant geslepen diamanten overdwars gezet op de ring. De herenring is mat uitgevoerd. De herenring kan ook uitgevoerd worden met zwarte diamant.


Jouw idee & mijn vakmanschap tot een perfect sieraad.


Contact

info@goudsmidamsterdam.nl

T. 06-10081045

Postjeskade 255

1058 DX

Amsterdam


Instagram