RINGEN OP MAAT IN AMSTERDAM

De ringen die Sjoerd Maret ontwerpt zijn volgens een eigen, uniek ontwerp met 100% tevredenheidsgarantie. Hieronder een overzicht van eerder gemaakte unieke ringen door Sjoerd Maret. Alle ringen worden handgemaakt in het atelier in Amsterdam. De ringen kunnen tevens gemaakt worden in geelgoud, witgoud, roségoud, roodgoud, en zilver. Daarnaast kunnen naar wens edelstenen zoals diamant, saffier en robijn worden toegevoegd.

Gouden Filigrain Ring

€ 975

Prachtige geelgouden ring met een filigrain gravure. Deze opdracht is gemaakt voor een klant wiens moeder enige jaren geleden was overleden. Hij had haar sieraden verorven en was er (emotioneel) nog niet aan toe gekomen hier iets van te laten maken wat hij zelf zou dragen. Zijn moeder had indonesische wortels en dat wilde hij graag terug zien in een stoer ontwerp. Samen hebben we deze ring ontworpen met als verwijzing naar Indonesie het typische fijne filigrain werkals gravure in de ring maar dan heel strak uitgevoerd.


Gouden Amsterdam Ring

1250

Massief uitgevoerde brede geelgouden ring met hamerslag. Deze ring is gematteerd en daarna gegraveerd met de layout van de grachten van Amsterdam. Voor de eigenaresse is er op de plek waar zij woont een diamant aan de ring toegevoegd.

Strakke Solitair Ring met Diamant

1350

Moderne uitvoering van de klassieke solitair ring. Deze ring is ook wel bekend als verlovingsring. De ring is gemaakt in geelgoud en voorzien van een mooie diamant van 0,25 crt. Door de vierkante poten van de zetting die in een ronde vorm verlopen komt de diamant heel mooi uit. De strakke rechte vorm van de ring zelf maakt dit sieraad compleet.

Geelgouden ring met diamant

€ 2200

Geelgouden ring met witgouden zetting en diamanten. Dit strakke ontwerp is op verzoek van de klant gemaakt. De 2 geelgouden lijnen verdwijnen in de witgouden koker welke bezet is met 8 x 0.10 crt diamanten. Totaal zit er dan ook 0.80 karaat diamant in deze ring verwerkt. Doordat de diamanten rond zijn gezet schitteren ze vanuit elke hoek.

Witgouden Draad Ring

€ 850

Witgouden ring gemaakt van rond draad. Door de draden door elkaar, over- en onder elkaar door te wikkelen onstaat er een mooi spannend lijnenspel. Doordat de ring uit 1 lang stuk draad is gemaakt lijkt het alsof er geen begin of eind aan de ring zit.

Solitair ring met witte- en champagne diamant

€ 2650

Witgouden solitair ring met 0.50 karaat diamant en 2 champagne kleurige zij diamanten. De middensteen is gezet met 6 pootjes welke naadloos om de diamant sluiten. De 2 buitenste diamanten zijn gezet met 3 pootjes. Alles mooi subtiel uitgevoerd.

Slagring met topaas

€ 950

Witgouden ring met aquamarijn edelsteen. Door de golvende vorm van de ring en de speelse zetting van de aquamarijnen wordt het samen een geheel met de strakke binnenring. De aquamarijnen zijn gezet tussen het witgoud waardoor de ondekant van de stenen ook zichtbaar blijft.

Geelgouden Draadring

1250

Geelgouden ring gemaakt van vierkant draad. Doordat de draden organisch door elkaar heen lopen en verschil in hoogte hebben ontstaat er een spannende compositie waardoor deze fijne ring een heel robuust uiterlijk krijgt.

Losse gouden ringen met diamant

€ 725

3 losse geelgouden ringen met een mooie maat diamant gezet in een conische zetting. Door de 3 ringen samen te dragen vallen ze speels naast elkaar en verschuiven ze gedurende de dag een klein beetje waardoor de ring altijd net anders eruit ziet. Ook heel mooi om 1 losse ring te dragen.

Roségouden ring met as verwerkt tot edelsteen

€ 850

Rosegouden herinneringsring. Deze ring is gemaakt met de as van haar overleden vriend. De klant wilde graag 2 losse ringe die samen gedragen konden worden.De edelsteen is geen edelsteen maar speciale epoxyhars waardoorheen de as is verwerkt en met speciale pigment gekleurd is. Hierdoor lijkt het net een edelsteen.De 5 rondjes op de andere ring symboliseren de jaren dat ze samen zijn geweest.

Ring met 7 diamanten

€ 800

Witgouden ring met zeven diamanten uitgevoerd in 14krt. De diamanten zijn in een kast gezet en bovenop de drie witgouden ringen gesoldeerd waardoor ze lijken te zweven. Tussen de diamanten zijn buisjes gesoldeerd van verschillende grootte om de ring spectaculairder te maken.

‘Color changing’ saffier ring

€ 775

Geelgouden ring met bijzondere saffier. Deze ‘color changing sapphire ring’ is in het daglicht bruin/roze maar verandert in de avond naar oud-rosé. De setting is opengewerkt zodat het licht maximaal op de saffier valt. De ring zelf is robuust uitgevoerd in 14-karaat geelgoud.

Geelgouden draden ring

€ 775

Ring is uitgevoerd in geelgoud draad van 1,2 mm dik. Deze draad is 7 maal omwikkeld en loopt over en onder elkaar door. In dit geval 7 maal omdat dit een belangrijk getal is voor de klant. De edelsteen is een saffier die in een geelgouden kast is gezet, net van het midden af op de ring.

Witgouden ring 14krt

€ 675

Een 14krt witgouden ring met in de breedte 3 diamanten gezet. In de ring is met de hand de drie namen van de kinderen en hun geboorte data gegraveerd. Uitgevoerd in hoogglans.

Opengewerkte parelring

€ 800

Opengewerkte ring in 14krt witgoud met pavé gezette diamanten. De ring heeft bovenop een prachtige, grijs-groene parel welke mooi contrasteert met de diamant. De parel is gezet op een witgouden schotel.

Witgouden ring met saffier

€ 600

Een witgouden ring met saffier in 14krt. De vlakjes zijn met de zaag erin gezaagd waardoor er een mooi rooster structuur op de ring komt. De saffier is iets hoger dan de ring gezet waardoor deze omhoog komt en extra opvalt.

Geelgouden ring met kunzite

€ 550

Geelgouden 14krt ring met edelsteen kunzite. Deze vrij onbekende edelsteen heeft een prachtige roze gloed en een heldere kleur. De steen is gevat in een open zetting die mooi overeenkomt met de open ring.

Witgouden ring met ioliet

1250

Hele brede, strakke ring in 14krt witgoud met als edelsteen een ioliet. Deze relatief onbekende steen heeft een prachtige diep-blauwe kleur en is in een strakke vorm geslepen.

Muzieknoot ring

675

Deze ring is in de vorm van een muzieknoot ontworpen. De onderste helft van de noot zijn de twee blauwe saffieren en de bovenste helft het platte gouden vlak. Onderaan de ring komen ze samen en lopen dan weer uit elkaar. Uitgevoerd in 14krt geelgoud.

r dan de ring gezet waardoor deze omhoog komt en extra opvalt.

Witgouden 14krt draden ring

€ 975

Witgouden ring in 14krt met diamant. De ring bestaat uit verschillende losse ringen van vierkant draad die organisch gebogen zijn en aan elkaar zijn gesoldeerd.

Wit- en roodgouden ring

1025

Ring bestaande uit drie losse delen in witgoud en 1 roodgouden deel. Uigevoerd in 14krt wit en roodgoud. De ring kan op verschillende manieren gedragen worden. De diamanten zijn verzonken gezet en vierkant van vorm. Dit noemt men princess geslepen.

Geelgouden ring met saffier

€ 700

14krt geelgouden ring met een olijf groene saffier. Mooie strakke lijnen aan de zijkant en meelopend goud rond de saffier. Hierdoor krijgt de ring een organische vorm.

r dan de ring gezet waardoor deze omhoog komt en extra opvalt.

Ring met rutielkwarts

€ 475

Ring met een driehoeks rutielkwarts. Een minimale ring met een luxe uitstraling. Prachtige uitstraling met een mooi uitgesneden kwarts.

Wit-roségouden ring met diamant

€ 2150

Twee losse ringen waarvan een ring gemaakt van witgoud met een roségouden zetting en een 0,25 crt. diamant. De andere ring is gemaakt van roségoud met een witgouden zetting en ook een 0,25 crt. diamant. De ringen zijn prachtig om als zet te dragen maar staan apart van elkaar ook heel mooi.

Verlovingsring diamant

€ 3750

Geelgouden verlovingsring met hoge kwaliteit diamant. De diamant heeft een gewicht van een half karaat-0,5 crt. De ring is massief uitgevoerd. Ander formaat en/of kwaliteit van de diamant is ook mogelijk.

r dan de ring gezet waardoor deze omhoog komt en extra opvalt.

Jouw idee & mijn vakmanschap tot een perfect sieraad.


Contact

info@goudsmidamsterdam.nl

T. 06-10081045

Postjeskade 255

1058 DX

Amsterdam


Instagram